Ik heb vele jaren ervaring als Mrs zowel op Commercieel als op Lifestyle gebied en ik kan stellig beamen dat goede Bdsm absoluut een mentale training kan zijn waarbij je meer inzicht krijgt in jezelf en zoveel meer..Ik ben sterk ontwikkelt in psychologie, de aanpak van mentale obstakels, mentale groei, sociale groei en meer...


De spelvormen zijn vaak hooguit de instrumenten men gebruikt om een bepaalde "state of mind" te creeren bij de tegenpartij, waarbij het altijd gaat om vertrouwen, loslaten en overgave.


Helaas kan ik concluderen dat er een chronisch tekort is aan goede voorlichtingen, waardoor men verkeert terecht kan komen, verkeerde gewoontes aanleert en het stigma op Bdsm word vergroot..Dit is doodzonde want Bdsm heeft zoveel te bieden.


Daarom focus ik me ook op het gebied van (mentale) Bdsmtraining,coaching,workshops en begeleiding van stellen om meer inzicht te krijgen in jezelf als mens maar ook als submissive, Dom, switch etc..


Het leren van verantwoord spel, inwijdingen in het bdsm wereldje,hulp met het opbouwen van een netwerk en een schouder om op te leunen.


Maar ook oplossingen van sexuele aard zijn bij mij bespreekbaar; bijvoorbeeld bij stellen waarvan de sexuele relatie moeizaam verloopt, je recentelijke ontdekte sexuele geaardheid of het gevoel hebben dat je transgender bent zijn zaken waar ik veel kennis in heb en graag mee help!


Dit is eventueel in combinatie van online contact, maar vooral ook in de praktijk.


Ik ben daarnaast ook professioneel bodypiercer, werk ook met grote maten naalden en voor gespecialiseerd needleplay of playpiercings kan je bij mij terecht!


En waarom zou je kiezen voor een "lifestyle" coach of "sextherapeut als je kan kiezen voor een dame die het leven Echt leeft, kan spreken uit eigen ervaringen en haar kennis niet uit boekjes haalt?