About Me

BEN JE OP ZOEK NAAR GRENSVERLEGGENDE SPELLETJES?OF OP ZOEK NAAR EEN VERVULLING VAN JE FANTASIE?BEN JE TOE AAN VERANDERING EN NIEUWE ERVARINGEN?IN DE LEER ALS SLAAF OF SLAVIN?OF HULP EN/OF BEGELEIDING OM JULLIE ALS (BDSM)KOPPEL TE ONTWIKKELEN,TRAINEN OF BEGELEIDEN?

IK BEN EEN LIFESTYLE MRS EN EEN PRO MRS MET VEEL PASSIE VOOR HET WERELDJE DAT ALS EEN RODE LEIDRAAR DOOR MIJN LEVEN LOOPT,IK KAN EN WIL NIET ZONDER BDSM FUNCTIONEREN DUS OOK IN MIJN PRIVE LEVEN BEN IK NET ZO VEEL MET BDSM BEZIG…WANT HET VERRIJKT ME,VOED ME EN MAAKT ME TOT WIE IK BEN..

EN DIE PASSIE DEEL IK GRAAG….

IK HEB MIJN EIGEN BDSM STUDIO IN TILBURG (NOORD-BRABANT) VOORZIEN VAN ALLERLEI ONGEMAKKEN,EEN INLOOPDOUCHE EN AIRCO VOOR DE WARME DAGEN…OOK INDIEN JE BEPAALDE BEPERKINGEN HEBT (COGNITIEVE,NEUROLOGISCHE,VISUELE OF FYSIEKE BEPERKING) BEN JE GEWOON WELKOM BIJ MIJ,DE STUDIO IS GELIJKVLOERS DUS OOK BEREIKBAAR VOOR ROLSTOELEN/MINDER MOBIELE MENSEN.

HEREN,DAMES,STELLEN,TV´S EN CD´S ZIJN ALLEMAAL WELKOM BIJ MIJ!

ER ZIJN VELE MANIEREN OM MIJ TE OMSCHRIJVEN MAAR IK BEGIN MAAR HIERMEE:

IK BEN 32 JAAR MET DE NODIGE MENSENKENNIS EN LEVENSERVARING,
EEN GEVOELSMENS,GEPASSIONEERD IN ALLES WAT IK DOE WANT IK HOU ME ALLEEN BEZIG MET ZAKEN DIE MIJ BOEIEN,EEN NO NONSENSE PERSOON,EERLIJK EN RECHT DOOR ZEE..

EEN SADIST IN HART EN NIEREN MAAR OOK EEN MENTOR EN LUISTEREND OOR VOOR VELEN..
EEN VERANTWOORDE DOMINATRIX MAAR ALTIJD GRENSVERLEGGEND BEZIG,OOK NAAR MEZELF TOE!

“JE BENT ONDERDANIG…MAAR JE BENT EN BLIJFT IN EERSTE INSTANTIE MENS”..

“EEN MRS ZONDER GRENZEN IS EEN GEVAARLIJKE MRS,GRENZEN MAKEN HET ONDERSCHEID TUSSEN VERANTWOORD EN ONVERANTWOORD SPEL..EN IK ZAL MIJN GRENZEN DAN OOK ALTIJD TROUW ZIJN..VOOR JOU..”

IK BEN STRENG ALS HET NODIG IS MAAR OOK BEGAAN EN LIEFDEVOL……HUMOR,PLEZIER EN POSITIVITEIT ZIJN OOK BELANGRIJKE ELEMENTEN WANT BDSM IS WAT MIJ BETREFT GEEN SOBER EN AFSTANDELIJK SPEL..

IK HEB MEZELF IN EEN AANTAL JAAR ONTWIKKELD TOT EEN PRO DOMINATRIX,WAARBIJ MIJN PASSIE EN SPELPLEZIER NIET WEGGESCHOVEN WORDEN MAAR JUIST DE LEIDRAAD ZIJN VOOR IEDER SPEL DAT IK SPEEL,DAT IS OOK DE REDEN WAAROM IK KIESKEURIG BEN IN HET ACCEPTEREN VAN NIEUWE AFSPRAKEN WANT ALS IK MIJN PASSIE NIET KWIJTKAN IN EEN SESSIE DAN RAAK IK DATGENE KWIJT WAARVOOR IK JUIST BEGONNEN BEN ALS MRS…

ER MOETEN WELDEGELIJK RAAKVLAKKEN ZIJN EN EEN POSITIEF GEVOEL BIJ HET LEZEN VAN JE MAIL/SUBLIJST.OF JE NOU EEN LIEFHEBBER VAN HET SPEL BENT OF EEN SUB/SLAAF,IK VERWACHT IN IEDER GEVAL WEDERZIJDS RESPECT.

OOK DOE IK OM DIE REDEN MAAR ENKELE SESSIES PER AANWEZIGE DAG.IK GEEF MEZELF VOOR DE VOLLE 100% TIJDENS EEN SPEL WAT DUS OOK VOOR MIJ DE NODIGE MENTALE EN LICHAMELIJKE INSPANNING KOST EN IK GRAAG UITGERUST IN EEN SPEL STAP,IK NEEM RUIM DE TIJD OM ALLES INCLUSIEF MEZELF VOOR TE BEREIDEN,IK NEEM RUIME PAUZES TUSSEN 2 SESSIES OM GEHAAST EN OPGEJAAG TE VOORKOMEN EN SCHOONMAKEN KOST OOK DE NODIGE TIJD.

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN MRS WAARBIJ JE EVEN SNEL KAN BINNENWIPPEN ?DAN ZIT JE TOTAAL VERKEERD BIJ MIJ WANT MIJN SESSIES ZIJN MINIMAAL 1 UUR WANT KORTER KAN IK GEEN KWALITEIT GEVEN TIJDENS HET SPEL.

IK BOUW DUS GRAAG HET CONTACT OP MET HEREN DIE OOK GRAAG EEN VASTE MRS WILLEN OM VERDER TE KUNNEN GROEIEN ,DAAR HAAL IK ZELF OOK ENORM VEEL VOLDOENING UIT EN VIND HET ALTIJD FIJN OM MIJN VASTE SLAAFJES WEER TE ZIEN EN WAARDEER HET GESTELDE VERTROUWEN IN MIJ DAN OOK WAARDOOR IK VELEN IN DE LOOP VAN DE JAREN HEB MOGEN ZIEN OPBLOEIEN IN ALLERLEI ASPECTEN..