Training, Coaching, Workshops en meer...


1 op 1 coaching


Wil je groeien als persoon,als sub of als Dom en kan je wel een klankenbord gebruiken?

Wil je meer leren op het gebied van technieken, methodes en omgangsvormen?

Wil je meer inzicht creeeren in wie je bent binnen de Bdsm?

Dan is dit wat voor jou, er zijn hier vele invullingen mogelijk (afhankelijk van de behoefte) en word er na een

kennismakingsgesprek besproken hoe dit het beste ingevult kan worden.StellenbegeleidingTotaal bleu op het gebied van Bdsm maar samen wel heel veel interesse om het wereldje te verkennen?

Al wat opgebouwd samen maar lopen jullie vast?Zijn er onderliggende problemen die het lastig maken om samen verder te groeien als stel of binnen de Bdsm?

Interesse in meer kennis op practisch gebied, verantwoord willen leren spelen of simelweg niet weten wat er nog meer is?


Dan is dit jullie optie!LGBT


Je bent wie je bent, maar om jezelf te kunnen als accepteren of om in een veilige omgeving jezelf te kunnen zijn is vaak zwaar en is alleen moeilijk om te dragen.

Of je nou gay,transgender,queer,dragqueen,shemale of travo bent..bij mij kan je altijd jezelf zijn..en help je graag om je vol trots van jezelf door het leven te kunnen gaan, op welk gebied dat ook moge zijn!

Hoe en wat verder?


Ik heb geen standaard pakketjes maar geef in je mail uitvoerig aan waar je/jullie tegenaan loopt/lopen, interesses of begeleiding in nodig hebt.


Vervolgens word je/jullie uitgenodigd voor een vrijblijvende kennismakings (dit kan ook via Skype), een reservering word gemaakt nadat er een betaling van 50 euro gedaan (tikkie of online waardebon) is zodat ik kan zekerstellen dat mijn tijd niet voor niets gereserveerd word.


Tijdens dit gesprek word er besproken welke richting we uitgaan en hoe we de training/begeleiding gaan invullen.

De tarieven voor de trainingen en begeleiding liggen tussen de 100 en 200 euro per uur, en zijn afhankelijk van meerdere factoren maar dit word altijd uitvoerig en duidelijk besproken en overlegd tijdens het kennismakingsgesprek!