Eerste Afspraak

  • Fetishbabe Vera
  •  +31615671319
  • Bekenden subjes van mij mogen me appen,bellen en sms’en..nieuwe subjes vullen eerst de Sublijst in!!

  **CHECK JE SPAMBOX INDIEN JE GEEN REACTIE TERUG ONTVANGEN HEBT**

  Ja ik ben kieskeurig en het is aan Mij om te bepalen of ik een sessie met je wil inplannen omdat IK ook plezier wil beleven aan mijn sessies.

  Asociaal taalgebruik,geen fatsoenlijke aanhef,brutale opmerkingen/vragen zijn een NO GO en reden genoeg om je aanvraag niet serieus te nemen!

  Een eerste afspraak voor een SM sessie..maar hoe werkt dat nou eigenlijk?

  Ik krijg deze vraag toch wel met regelmaat binnnen via de mail dus bij deze wat meer uitleg.

  Je meld je aan via de sublijst (ik zit Niet te wachten op smsjes,watsappjes of vage belletjes) en ik ga er vanuit dat je ook even mijn agenda hebt bekeken om een datum voor te stellen,zodra ik akkoord ga met een afspraak en wij een datum overeen gekomen zijn,vraag ik jou om een bevestiging per sms of watsapp.

  Indien jij dat niet wilt doen dan is er geen afspraak mogelijk,simpel.

  Zodra jij bevestigd hebt,reserveer ik de tijd in mijn agenda dus bevestig je niet op tijd dan heb je kans dat je plekje vergeven is.

  Daarna krijg je via de mail het adres van me.Thats it!

  Kan je enkel op de dag zelf afspreken? Soms is dat mogelijk indien je minstens een paar uur van tevoren contact zoekt,maar zorg ervoor dat ik al in het bezit ben van jouw mail/sublijst en geef daarin aan dat je me belt voor een afspraak..zonder achtergrond info spreek ik Nooit af..

  Bij binnenkomst..

  Mag je eerst je jas ophangen en bied ik je wat te drinken aan,we gaan dan even zitten en bespreken je voorkeuren en andere relevante info nog even door.Indien nodig zal ik zelf nog een aantal dingen vragen,en uiteraard is dit ook jouw momentje om dingen aan te geven of door te spreken.

  Ik vraag vooraf om de betaling en daarna mag je nog even douchen indien nodig en van daaruit zal het spel gaan beginnen..

  Als het niet duidelijk is voor je wat wel en niet mag: vraag dat dan aub voordat het spel begin

  Afspraak massage.

  Hiervoor gelden wat soepelere regels,je hoeft geen sublijst in te vullen en je mag voor een afspraak bellen,appen of mailen.

  Dit kan/mag ook op de dag zelf maar ik verwacht wel een duidelijke uitleg van je interesses.