Uiteraard heeft elke Mrs spelregels en die leg ik hieronder uit;


 1. Ja ik ben kieskeurig en het is aan Mij om te bepalen of ik een sessie met je wil inplannen omdat IK ook plezier wil beleven aan mijn sessies dus ik selecteer mijn sessies aan de hand van de mails/sublijsten en kies uitsluitend voor diegene die mij Echt aanspreken en een nette,respectvolle benadering hebben.Krijg je geen reactie terug?Dan kan je er vanuit gaan dat ik je wensen of manier van aanspreken als onprettig ervaar...

 2. Eerst contact met me zoeken en dan niets meer van je laten horen,vage reacties of geen duidelijke afspraak kunnen/willen maken..dat is reden genoeg om jouw aanvraag niet serieus te nemen.

 3. Wil je anaalspel bij jou?Zorg dan dat je een goede anale spoeling hebt gedaan,dat is wel zo hygienisch en ik stop zodra ik merk dat het niet goed schoon is!

 4. Heren die hun eerste afspraak niet nakomen,zijn niet meer welkom bij mij.Ik heb zero tolerance voor fakers,last minute afzeggers en aandachtsgeilerds..hiermee kom je direct op mijn zwarte lijst die ik deel met mijn collega´s.

 5. Wees duidelijk,open een eerlijk over je wensen.

 6. Niet mijn persoonlijke grens overschrijden door bijv handtastelijkheid/sexuele suggesties,ik waarschuw je 1 keer en daarna overschrijd ik hoogstwaarschijnlijk ook jouw grens!

 7. Als slaaf mag je jouw wensen en grenzen aangeven maar ik bepaal hoe de sessie verloopt.(Ik doe niet aan scripten of acteerwerk dus stuur mij aub geen ¨scenario´s door)

 8. Uiteraard word er een goede algemene hygiene verwacht,met viezerikken speel ik niet tenzij Ik jou heb viesgemaakt.

 9. Heb respect voor mijn Prive leven,vrije dagen houd in dat ik minder goed bereikbaar ben en opdringerig en/of claimend gedrag tolereer ik niet.

 10. Na 23:00 neem ik mijn telefoon niet meer op,bel mij dus ook niet na die tijd.

 11. Ik verwacht dat je bij binnenkomst volledig nuchter bent.

 12. Afdingen of onderhandelen is Not Done!

 13. Tarieven zijn tarieven,ik vraag een vergoeding voor de aangeboden tijd en niet voor de handelingen dus er verandert niets aan de prijs ook al kom je voor 1 specifieke wens.

 14. Ik ben Meesteres dus ik bied Geen betaalde sex aan.

 15. Het is mogelijk dat ik vraag om een aanbetaling via Paypal,Circlepay of Tikkie.

 16. Zorg ervoor dat je het geld gepast meeneemt,ik ben geen winkel dus heb lang niet altijd geld terug!